Van advies naar interieur in 6 stappen

Professioneel interieuradvies. Een eigen, exclusieve Charrell-collectie. Maatwerk afgestemdop jouw wensen. Deze pluspunten vertaalt Charrell naar een interieur dat helemaal bij jou past. Dat doen we volgens een proces dat 6 vaste stappen telt, en jou verzekert van een hoogstaand resultaat.

Werkwijze

Stap 1
Je neemt contact op met Charrell via deze pagina. Een van onze interieurarchitecten belt jou dan op voor een eerste bespreking. Zij maakt ook een afspraak met jou in de Charrell Concept Store in Geel.

Stap 2
Tijdens deze afspraak in onze Concept Store bespreekt onze interieurarchitect samen met jou je plannen, wensen en voorkeuren. Daarvoor nemen jullie voldoende tijd.

Stap 3
Op basis van dit gesprek werkt de interieurarchitect een vrijblijvend voorstel uit. Dat omvat een mood board in 2D met de gewenste afmetingen, kleuren en materialen. Daar hoort ook een passende offerte bij.

Stap 4
Dat voorstel bespreken wij samen met jou tijdens een tweede afspraak in onze showroom. Op basis daarvan gebeurt eventueel nog bijsturing.

Stap 5
Word jij gelukkig van ons voorstel? Dan zet Charrell, na jouw akkoord, het bestel- en productieproces in gang.

Stap 6
Op de afgesproken datum worden jouw meubels opgeleverd. Onze eigen bezorgdienst komt deze bij jou plaatsen, volgens de regels van de kunst. Vervolgens kan jij jarenlang genieten.