Je bent vandaag al welkom in je interieur van morgen

Een bezoek aan de Concept Store van Charrell loont echt de moeite. Je wandelt niet door een showroom, maar door liefst 50 levensechte interieurs. Zo kan jij de kracht van een meubel perfect inschatten, en beoordelen welk effect het zou hebben in jouw woonkamer.

Je geniet hier een bijzonder rijke keuze. Zo vind je alleen in onze Concept Store het eigen merk van Charrell, dat beschikbaar is in duizenden verschillende combinaties van kleuren en materialen. Die collectie wordt aangevuld met andere unieke stukken.

Samen met 3000 m2 inspiratie komt ook ons befaamde advies. In de Charrell Concept Store zijn immers ook onze interieurarchitecten aanwezig, die jou graag helpen bij je keuze.

Een tip: maak er meteen een leuke uitstap van. Een bezoek aan de abdij van Tongerlo of het kasteel van Westerlo? Een lunch of diner in een uitstekend restaurant vlakbij? Je combineert het perfect met je afspraak bij Charrell.

 • Adres

  Vossendaal 10
  2440 Geel
  België
  +32 (0)14 58 71 93
  info@charrell.be

  De Charrell Concept Store ligt vlakbij Geel-West aan de E313, op amper 25 minuten rijden van Antwerpen en Hasselt.

 • Openingsuren

  · dinsdag tot zaterdag van 10u tot 18u
  · zondag van 13u tot 18u
  · maandag gesloten

  · Gesloten op zondag 21 juli - Nationale feestdag


  Kom voor afhalingen en omruilingen bij voorkeur langs op weekdagen of op zaterdag. Kom je toch op zondag? Dan kan dit enkel tussen 13u en 14u of na 16u30.

  Ben je een professional?
  Dan ben je welkom op afspraak.