Charrell: partner van interieurarchitecten, hotels, restaurants, winkels, kantoor en vastgoedstyling

Het interieur van een plek bepaalt de indruk die de bezoekers krijgen. Oogt het restaurant romantisch? De winkel uitnodigend? Het kantoor professioneel? Het vastgoed stijlvol? Dat wordt in grote mate bepaald door de inrichting. Bijgevolg speelt jouw interieur een grote rol bij het aantrekken van klanten. Charrell ontwerpt, produceert en plaatst meubilering die perfect inspeelt op dit psychologische mechanisme. Onze kwarteeuw ervaring biedt jou als interieurarchitect of zaakvoerder vier geruststellende garanties. Meer weten over onze professionele oplossingen? Neem vrijblijvend contact op.

 • ...als interieurarchitect?

  Gebruik onze Charrell Concept Store in Geel als je eigen toonzaal. Breng een bezoek met je klanten, en inspireer hen met een rondleiding langs de bijzondere collecties. Zij zien de mogelijkheden – stijlen, afwerkingen, prijsklassen en stoffen – met eigen ogen. Zo komt jouw project voor hen meteen een reuzenstap dichterbij.

 • ...als uitbater van hotel of restaurant?

  Charrell zorgt ervoor dat jij je gasten in stijl kan ontvangen. Daarbij houden onze experts rekening met de specifieke normen van de horecasector: materialen die niet snel beschadigen, brandwerende stoffen en duurzame kwaliteit voor intensief gebruik.

 • ...als zaakvoerder van een winkel?

  Onze experts maken van jouw inrichting een schitterend visitekaartje. Toch is dit smaakvolle interieur geen doel op zich, maar een schijnwerper op het aanbod in je winkel. Bezoekers maken kennis met je producten in een ongedwongen sfeer, die hen uitnodigt om langer te blijven - wat de kans op aankoop gevoelig verhoogt.

 • ...als eigenaar van een kantoor?

  De juiste werkomgeving is cruciaal voor de productiviteit. Hoe stimuleer je de samenwerking tussen je mensen, terwijl tegelijk elke medewerker voldoende ruimte krijgt voor focus? De experts van Charrell werken de juiste mix uit, met een interieur op maat van de ruimte waarover jij beschikt.

 • ...als eigenaar van vastgoedstyling?

  Net zoals de kleren de man/de vrouw maken, zo maakt de aankleding het vastgoed. Met de meubels van Charrell wordt jouw project aantrekkelijker voor kopers. Zij kunnen zich beter voorstellen hoe zij in deze ruimte zullen leven, wat een emotionele connectie doet ontstaan. Mooi meegenomen: voor goed gestylede woningen kan een hogere verkoopprijs gevraagd worden...

1 van 5
 • Jouw interieur versterkt het imago van je zaak

  Jouw zaak is uniek. Je klanten komen bij jou langs voor een specifieke reden. Onze experts ontwikkelen het interieur dat dit imago verder versterkt. Dat doen zij in nauw overleg met jou, als zaakvoerder of interieurarchitect.

 • Het eigen Charrell merk biedt jou eindeloze mogelijkheden

  Charrell heeft een eigen merk van hoogwaardige meubels. Dat maakt uiterst nauwkeurig maatwerk mogelijk. Daarbij geniet je de keuze uit duizenden kleuren en materialen.

 • Onze vaklui maken gebruik van de allerbeste materialen

  Voor de productie van jouw interieur doet Charrell een beroep op de beste ateliers in Europa. De vaklui maken gebruik van hoogwaardige materialen. Je interieur beantwoordt met brio aan de specifieke normen van jouw sector, en gaat gegarandeerd jaren mee.

 • Ons team garandeert jou een complete ontzorging van A tot Z

  Van ontwerp over productie tot installatie nemen wij jou alle zorgen uit handen. Daarbij staan wij continu in overleg met jou, zodat jij bij elke stap je zegen kan geven - of kan bijsturen indien je wenst.

1 van 4